пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Арт-терапiя з лялькою-мотанкою в жiночому колi

  Нещодавно я мала щасливу нагоду провести майстер-клас зi cтворення ляльки мотанки,  в чудовому жiночому колi,  в рамках курсу  "Хороша дружина",  Свiтлани Ященко.
 Курс виявився надзвичайно надихаючим! Свiтлана буквально взяла кожну з нас пiд свою опiку, загадувала креативнi домашнi завдання,  вiдчувалось, що заняття в цьому колi проводились з благословiння вищих сил, така потужна та позитивна енергетика завжди була. А  всi  учасницi талановитi та дуже стараннi молодi дружини, мами, якi невпинно працюють над собою, ведуть здоровий спосiб життя, вегетарiанки, практикують бхактi-йогу та вивчають ведичнi знання.  Мати таких подруг просто благословiння, так що дуже рекомендую :-) 
Отож, ми надихаючи одна одну, на завершення курсу  приступили до творчого арт-терапевтичного заняття. З клаптикiв натуральних тканин ми почали творити,  в результатi певних  майстерних прийомiв у всiх народились сороки-яскравобоки, якi потiм були провiдниками    i через яких ми дiзнавались  про цiкавi глибиннi процеси, що вiдбувались в душi кожноi учасницi. Було цiкаво, весело, iнодi навiть серйозно. Та врештi стало зрозумiло, що пiзнавати себе краще в спiльному колi, адже ми всi такi схожi.
До речi, стартуэ новий курс "Хороша дружина" ,
ведуча Свiтлана Ященко
заняття будуть проходити  кожен четвер
 з 7 квiтня по 26 травня,
 початок о 18 годинi.
 адреса:м. Киiв, пров Зоряний,16.
 Вхiд вiльний.

Пiдготувала Iлона Щаслива, 
художниця лялькарка, дизайнер головних уборiв.





















Немає коментарів:

Дописати коментар