четвер, 8 липня 2010 р.

"Кто поедет на выставку?.."

 Саме таке питання постало перед моїми ляльками напередодні Міжнародного лялькового салону Київська Казка. Звісно встигли потрапити завершені роботи, ті, що на фото, інші ж потрапили частково (тільки голови) у маленькій коробочці, вони  таємно спостерігали за містичним дійством... Цікавого було аж надто багато, тому про все по черзі. А поки знайомимось з ляльковими створіннями.
   Спочатку представимо Люсьєну (вона сама обрала для себе ім"я в збірнику імен). Ляльку створено за допомогою паперклею (як і всі інші в моїй колекції), та природніх матеріалів, таких як льон, бавовна та  вовна. Вона ніби щойно провела свого коханого в довгу подорож і ще тримає в руках хустинку в задумливій поставі...Поки він повернеться їй потрібна дружня підтримка:-)



 Янгол, що несе людям  велике щастя в своїй малесенькій вовняній торбинці!




Янгол, ще в перший день салону обрав сім"ю, в яку нестиме щастя, тому відразу ж по закінченню    виставки він попрощався зі Студією Щаслива Лялька  і в білесенькій коробочці поїхав, як нам повідомили, до Москви, де він вже встиг побувати на весняній виставці ляльок. То ж щасливої дороги, Янголе!






Едіта та її стільчик-кіт.


 
  Ось Елісон -найперша з моїх ляльок, хоча роль старшої сестри вона розділяє з Елізабет, адже вони створювались паралельно в один час. Може тоді вони сестри двійняшки?






Це Елізабет



  В цій ретро валізі вони і попрямували назустріч із глядачами та ляльковими колегами. Як виявилось  валіза теж зустріла своїх ретро-колег, в яких, окрім ляльок, перевозили різних ведмедиків та зайчиків. Всім було приємно!


 Про інші цікаві події у наступному випуску!
Статтю підготувала Ілона Щаслива - художниця лялькарка.

Немає коментарів:

Дописати коментар